Vaisių, uogų ir daržovių perdirbimas

Vaisių, uogų ir daržovių perdirbimas
ISBN kodas: 1983
Išleidimo metai: 1983
Puslapių skaičius: 129
Kalba: Lietuvių
Viršelis: Minkštas
Remiantis vaisių, uogų bei daržovių cheminės sudėties ir perdirbimo tyrimų duomenimis, patirtimi ir naujausia literatūra, knygoje aprašoma, kokia žaliava tinka įvairiam perdirbimui ir laikymui, perdirbimo būdai ir taisyklės, nurodoma, kokių indų, įrankių, medžiagų reikia konservavimui. Be to, pateikiama kompotų, sulčių, uogienių ir kitų konservų gamybos receptų.
Formatas: 13 x 20 x 0,7 cm
Remiantis vaisių, uogų bei daržovių cheminės sudėties ir perdirbimo tyrimų duomenimis, patirtimi ir naujausia literatūra, knygoje aprašoma, kokia žaliava tinka įvairiam perdirbimui ir laikymui, perdir...
Skaityti daugiau...
Knygą siūlo:

Mainyk perskaitytas knygas į kitus daiktus!