Mėsos ir grybų valgiai

ISBN kodas:
1985
Išleidimo metai:
1985
Puslapių skaičius:
270
Kalba:
Lietuvių
Viršelis: Kietas
Pirmojoje knygos dalyje pateikiami šaltų ir karštų mėsos valgių receptai, sugrupuoti pagal mėsos tipus. Knyga iliustruota mėsos dorojimo ir serviravimo pavyzdžiais. Antrojoje dalyje pateikiami grybų valgių receptai. Tie valgiai turėtų paįvairinti mūsų stalą. Knyga skiriama namų šeimininkėms.
Pirmojoje knygos dalyje pateikiami šaltų ir karštų mėsos valgių receptai, sugrupuoti pagal mėsos tipus. Knyga iliustruota mėsos dorojimo ir serviravimo pavyzdžiais. Antrojoje dalyje pateikiami grybų v...
Skaityti daugiau...
Knygą siūlo:
Mainyk perskaitytas knygas į kitus daiktus!