Kulinarijos pradžiamokslis. Pirmieji įgūdžiai

Autorius: Gill Harvey
ISBN kodas:
9785430023515
Išleidimo metai:
1997
Puslapių skaičius:
32
Kalba:
Lietuvių
Viršelis: Kietas
Tai nuostabus praktinis vadovas jauniesiems virėjams. Jame yra viskas, ką turėtų žinoti pradedantieji: kaip pjaustyti svogūną, plakti kaiušinio baltymus ar minkyti tešlą. Knygoje pateikiami skanių patiekalų receptai. Kiekviename puslapyje jie iliustruojami apetitą žadinančiomis nuotraukomis. Be to, yra ir paaiškinamųjų iliustracijų.
Tai nuostabus praktinis vadovas jauniesiems virėjams. Jame yra viskas, ką turėtų žinoti pradedantieji: kaip pjaustyti svogūną, plakti kaiušinio baltymus ar minkyti tešlą. Knygoje pateikiami skanių pat...
Skaityti daugiau...
Knygą siūlo:
Mainyk perskaitytas knygas į kitus daiktus!