Konservavimas. Uogos. Vaisiai. Daržovės

Autorius: Giedrė Barauskienė
ISBN kodas:
9786094100062
Išleidimo metai:
2009
Puslapių skaičius:
160
Kalba:
Lietuvių
Viršelis: Kietas
„Konservavimas“ – knyga, kuri jums ypač pravers visą vasarą ir rudenį. Tai vaisių, uogų ir daržovių konservavimo receptai, paprasti ir aiškūs, tačiau suteikiantys galimybę išgauti naujų skonių iš mums įprastų lietuviškų gėrybių, pagardinant jas vienu kitu užjūrio vaisiumi ar uoga. Papildykite savo atsargas žiemai naujais konservuotų uogų, vaisių ar daržovių deriniais ir mėgaukitės ištisus metus.
„Konservavimas“ – knyga, kuri jums ypač pravers visą vasarą ir rudenį. Tai vaisių, uogų ir daržovių konservavimo receptai, paprasti ir aiškūs, tačiau suteikiantys galimybę išgauti naujų skonių iš mums...
Skaityti daugiau...
Knygą siūlo:
Mainyk perskaitytas knygas į kitus daiktus!