Konservavimas ir marinavimas

Autorius: Red. Dalia Vaitkutė
ISBN kodas:
9786099518725
Išleidimo metai:
2010
Puslapių skaičius:
96
Kalba:
Lietuvių
Viršelis: Minkštas
Šioje knygoje rasite gardžiausių konservuotų ir marinuotų patiekalų bei gėrimų receptų: * saldžių uogienių bei džemų; * spalvingų daržovių bei grybų; * išskirtinių ir tradicinių žuvies ir mėsos; * pikantiškų padažų; * gaivių ir skanių kompotų.
Šioje knygoje rasite gardžiausių konservuotų ir marinuotų patiekalų bei gėrimų receptų: * saldžių uogienių bei džemų; * spalvingų daržovių bei grybų; * išskirtinių ir tradicinių žuvies ir mėsos; * pik...
Skaityti daugiau...
Knyga išmainyta
Mainyk perskaitytas knygas į kitus daiktus!