Konditerijos enciklopedija. Kepimas, glaistymas, puošimas, smaguriavimas

Konditerijos enciklopedija. Kepimas, glaistymas, puošimas, smaguriavimas
ISBN kodas: 9789955221449
Išleidimo metai: 2007
Puslapių skaičius: 474
Kalba: Lietuvių
Viršelis: Kietas
Išsami, gausi, spalvinga, gundanti... Konditerijos enciklopedija – tikras lobis smaguriams! Vaisių pyragai, šventiniai tortai, sausainiai, pyragėliai su grietinėle, vaisiniai keksai... Šioje knygoje pateikta daugybė receptų smaguriams ir besočiams. * Trylikoje gausiai iliustruotų skyrių – 500 receptų; * Šventiniai ir ypatingieji desertai; * Tradiciniai kepiniai, kuriais pradžiuginsite šeimą, ilgai nevargdami virtuvėje; * Priminimai ir patarimai, kad pyragai visada pavyktų; * Viliojantis asortimentas.
Išsami, gausi, spalvinga, gundanti... Konditerijos enciklopedija – tikras lobis smaguriams! Vaisių pyragai, šventiniai tortai, sausainiai, pyragėliai su grietinėle, vaisiniai keksai... Šioje knygoje p...
Skaityti daugiau...
Paspauskite ir gausite pranešimą, kai knyga atsiras.

Mainyk perskaitytas knygas į kitus daiktus!