Bičių produktų gydomosios ypatybės. Medaus valgiai

Autorius: Velta Ruks
ISBN kodas:
1993
Išleidimo metai:
1993
Puslapių skaičius:
216
Kalba:
Lietuvių
Viršelis: Minkštas
Latvių gydytojos knygelėje supažindinama su bičių pikio, pienelio, nuodų, žiedadulkių ir duonos, medaus chemine sudėtimi bei biologinėmis ypatybėmis.
Patariama kaip vartoti bičių produktus sergant įvairiomis ligomis, taip pat profilaktikai namie ir gydymosi įstaigose.
Knygelėje gausu įvairių patiekalų su medumi.
Patariama kaip vartoti bičių produktus sergant įvairiomis ligomis, taip pat profilaktikai namie ir gydymosi įstaigose.
Knygelėje gausu įvairių patiekalų su medumi.
Latvių gydytojos knygelėje supažindinama su bičių pikio, pienelio, nuodų, žiedadulkių ir duonos, medaus chemine sudėtimi bei biologinėmis ypatybėmis.
Patariama kaip vartoti bičių produktus serg...
Skaityti daugiau...
Patariama kaip vartoti bičių produktus serg...
Knygą siūlo:
Mainyk perskaitytas knygas į kitus daiktus!